avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Comerciant refuza returnarea unui produs defect
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Comerciant refuza returnarea unui produs defect

Bună ziua,

Mă confrunt cu următoarea situație, am achiziționat un produs din magazin (nu on-line) ce nu era afișat/expus și nici nu mi s-a prezentat. Angajatul magazinului l-a adus în cutie și l-am luat așa. Am ajuns acasă și am observat că este defect iar opinia mea generală asupra calității a scăzut considerabil, prin urmare am decis să fac retur.

A doua zi, astăzi, am sunat la magazin și le-am expus problema, mi s-a spus clar și ferm că ei nu returnează produse, nici acum, nici altădată, aceasta fiind una dintre politicile magazinului. Le-am spus că am achiziționat produse de la ei doar în ultima lună de 6000 RON, nu a contat, și că nu mă pot ajuta. Oricum fac un favor să îl schimbe pe cel defect cu un altul.

Prin urmare, aș vrea să îi acționez în judecată. Există șanse de a căștiga acest proces? Dacă da, aș vrea să apelez la ajutorul unui avocat cu cunoștințe în aceste spețe.

Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Produs - comanda speciala la furnizor in strainatate Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua! In ce conditii un magazin online poate refuza returnarea unui produs adus penru un client la comanda speciala din strainatate, fiindca acesta ... (vezi toată discuția)
Magazin de bricolaj nu respecta politica de retur. ursul pacalit de vulpe. dorunc dorunc Buna ziua, In urma cu o saptamana am achizitionat un produs din magazinul de bricolaj romanesc D...In acest interval, produsul a fost folosit timp de doua ... (vezi toată discuția)
Garantie produs cumparat online tdrtdr tdrtdr Buna ziua, Am cumparat un telefon de la un magazin online. L-am primit pe 27 iar acum am observat ca are un defect la camera foto. Nu au trecut nici 48ore de ... (vezi toată discuția)