avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Care zile beneficiază angajatul?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Care zile beneficiază angajatul?

Bună ziua!
Am următoarea situatie:
Angajat/data angajării 20.09.2018 și data încetării 05.11.2018 cu un număr de 22 zile CO/an
Întrebarea este: câte zile ar avea angajatul? Ca sa ii fac compensarea în bani pt CO neefectuat? Eu as pune 1 zi este corect? Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: BiancaMD , utilizator 13:06, 13 Decembrie 2018
Buna ziua,
Dupa mine corect ar fi 22/12=1,8, apr. 2 zile...
Ultima modificare: Joi, 13 Decembrie 2018
Ionut.ion, utilizator
Dar a lucrat 3 zile din luna noiembrie.

Ionut.ion a scris:

Buna ziua,
Dupa ine corect ar fi 22/12=1,8, apr. 2 zile...

Dar banuiesc ca Octombrie a lucrat-o toata, nu?
pentru perioada cat a fost angajat 20.09-05.11 va beneficia de 3 zile de concediu. Aceste zile vor intra la plata avand in vedere ca activitatea este incheiata si CIM incetat
Mulțumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata zile co neefectuate Victoriagheorghe Victoriagheorghe Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: O angajata dupa 7 ani a luat decizia de a pleca din societate, in CIM are 22 de zile de ... (vezi toată discuția)
Compensare concediu odihna in bani cristina29 cristina29 Buna ziua! Conform Codului Muncii, concediul de odihna neefectuat se compenseaza in bani doar la incetarea contractului de munca. Dar daca acest CO nu s-a ... (vezi toată discuția)
Dreptul la zile de concediu de odihna 11Andreea22 11Andreea22 Buna Ziua , Va rog sa imi spuneti la cate zile de concediu de odihna am dreptul pentru perioada 18.06.2015 - 13.10.2015? se iau in calcul si zilele ... (vezi toată discuția)