avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lege comunista anii \'70
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lege comunista anii '70

Buna ziua. A existat in anii comunismului o prevedere care nu permitea detinerea mai multor proprietati? Cineva care in acea perioada avea un apartament prin repartitie de la intreprindere cum era atunci, trebuia sa renunte la mostenirea parintilor in favoarea unui frate de exemplu care locuia la tara care acel frate nu avea locuinta repartizata de la stat? Exista o asa impunere de renuntare benevola la mostenire dupa decesul parintilor?

Alte discuții în legătură

Dreptul la casa parinteasca corinamarianaburlacu corinamarianaburlacu parintii mei au primit prin repartitie de la locul de munca al tatalui meu in 1965 un apartament cu 2 cam pe care la divortul parintilor mei in 1977 la obtinut ... (vezi toată discuția)
Mostenire-succesiune Mihaill Mihaill Tata a decedat in anul 2000.Mama traieste ,si suntem 4 frati.NU am dezbatut succesiunea dupa decesul tatalui meu.Titlul de proprietate pt. terenul pe care ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor ContSters349035 ContSters349035 Buna ziua, de curand (27.02.2015), fostul sot a decedat , in urma casatoriei a rezultat un copil major acum, care este si singurul sau copil. Fostul sot nu ... (vezi toată discuția)