avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Șomaj după concediu medical de boală
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Șomaj după concediu medical de boală

În luna Mai a acestui an am fost diagnosticată cu o boală gravă în urma căreia am urmat o terapie drastică. În luna Septembrie contractul meu temporar de muncă a încetat de drept. Am fost preluată de casa de asigurări de sănătate care îmi plătește un ajutor de boală. În cazul în care medicul nu îmi va mai prelungi concediul medical( deoarece ultima biopsie din Noiembrie a demonstrat că nu mai există celule maligne ) mă pot adresa instituției de ocupare a forței de muncă pentru un eventual somaj până îmi găsesc un nou loc de muncă?
Vă mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:48, 14 Decembrie 2018
Pentru a primi indemnizatia de somaj va puteti adresa, dar nu cred ca veti beneficia ... poate doar sa va inregistrati ca persoana in cautarea unui loc de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori sa stiu daca dreptul de somaj se poate transfera in alta tara mihaelacocos mihaelacocos Buna ziua. As avea si eu urmatoarea intrebare: De la 1 august intru in somaj in urma inchiderii societatii. as dori sa stiu ce posibilitati exista sa ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se poate prelungi somajul? marianabercaru83 marianabercaru83 Buna ziua as dori sa stiu daca se poate prelungi periaoda de somaj.Am fost in concediu de crestera copilului pana la doi ani cand am vrut sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)
Ccc1 /somaj/ ccc2 misima misima Buna ziua ! Copilul meu pe septembrie 2013 a implinit varsta de 2 ani, iar indemnizatia CCC1 s-a terminat. Imedaiat dupa aceasta perioada ,eu mi-am depus ... (vezi toată discuția)