avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Teren Extravilan Arabil Schimbare Destinatie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Teren Extravilan Arabil Schimbare Destinatie

Salutare tuturor ,

Va rog sa ma ghidati catre cei mai simpli pasi pentru a schimba destinatia unui teren arabil extravilan de 1Ha
Mentionez ca terenul se afla la maginea orasului iar pe partea opusa de sosea exista teren intravilan .

Eu doresc sa construiec pe acest teren o platforma betonata de cel putin 4,000 de metri patrati si o cladire cu cateva birouri si spatii de depozitare ( cladirea cu tot cu spatii maxim 200m2)
Care ar fi cea mai usoara si mai simpla varianta sau care ar fi cea mai potrivita incadrare ?

va multumesc !
Ciprian
Cel mai recent răspuns: Ciprianexe , utilizator 10:13, 14 Decembrie 2018
Va adresati primariei de sector cu o cerere pentru trecerea terenului in intravilan , dar nu este o procedura simpla.
Va multumesc de raspuns dar tocmai de aceea am si venit cu aceasta intrebare deoarece trecerea in intravilan este destul de anevoioasa mai ales cand esti la mana consiliului local probabil daca faceam politica si eram membru unui partid era mai simplu ... tocmai de aceea as dori sa stiu daca exista solutii mai simple cum ar fi sa ii schimb destinatia sa fie teren agricol nu ma deranjeaza interesul meu este sa pot construi o platforma betonata si sa pot face un gard de beton de jur imprejur ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren extravilan in intravilan dmy_cornell dmy_cornell Buna ziua, bunicul meu a avut un teren arabil de 194 mp, in \\" CONVENTIE de folosire a terenurilor cu destinatie pentru gradini\\" timp de 20 de ani dupa ... (vezi toată discuția)
Impozit teren aflat in coproprietate Anastasiu Laura Anastasiu Laura Buna ziua, Detin un teren in suprafata de 1500 mp, din care 500 mp teren curti-constructii si 1000 mp teren intravilan arabil. Cand am fost sa platesc ... (vezi toată discuția)
Schimbare categorie de folosinta teren intravilan pasune in curti contructii SaraDenisa SaraDenisa Buna seara. Detin un teren intravilan care are trecut in cartea funciara la categoria de folosinta ; pasune. As dori sa schimb categoria de folosinta in curti ... (vezi toată discuția)