avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperarea cărții de munca.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperarea cărții de munca.

Am lucrat la AMC TransMulticom.Acum la SC-APOLODOR-SA. Am întrebat laAMC unde este cartea.A zis la ITM. Am fost nu am găsit. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:31, 13 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Reveniti la fostul dvs angajator si solicitati sa va comunice o copie a procesului-verbal de predare catre ITM a carnetului dvs de munca pentru a merge din nou la ITM sa-i intrebati ce s-a intamplat cu carnetul dvs. de munca .

In caz ca nu-l mai gasiti va trebui sa urmati procedura de aici:
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet de munca pierdut de itm bucuresti nicoletaneagu nicoletaneagu Buna ziua, am si eu o problema forte grava. La una din firmele la care le tin contractele de munca si personalul, un fost angajat al nostru, mi-a adus ... (vezi toată discuția)
Carte de munca ias corabia olt G Alexandra G Alexandra Bună ziua, As dori sa aflu unde pot găsi cartea de munca dintre anii 1988-1995 a mamei mele, inginer atunci, am sunat la ITM și nu este fiind înainte de ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca Daniela2172 Daniela2172 sunt angajata la o societate si tin evidenta carnetelor de munca. in urma cu o saptamana mi-a disparut un carnet de munca al unui angajat. cum procedez in ... (vezi toată discuția)