avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am un sold foarte mare la registrul de casă pentru ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am un sold foarte mare la registrul de casă pentru luna septembrie. Aș vrea sa ma duc cu ridicările de numerar din bancă din septembrie pe luna octombrie, pot să fac acest lucru?

Buna ziua,

Am in luna septembrie un sold foarte mare la registru de casa. As vrea sa ma duc cu ridicarile de numerar din banca in luna septembrie pe luna octombrie. As putea sa fac acest lucru?...nu stiu cat de ok este...oricum o sa am sold mare iar la casa in luna octombrie dar nu vreau sold in luna septembrie ca trebuie sa scot o balanta
Ultima modificare: Vineri, 14 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Sarcasticul , utilizator 18:21, 17 Decembrie 2018
a scris:
Daca nu intelegeti bine:

Nu inteleg, domnu' profesionist.
Ati afirmat ca septembrie este o luna inchisa si RAPORTATA. V-am intrebat unde anume este raportata, din punct de vedere al spetei si discutiilor, recte conturile 5311, 473, 542?

V-as ruga un raspuns profesionist la aceasta intrebare foarte simpla (NB: profesionist inseamna cel putin sa va limitati strict la intrebarea pusa in urma afirmatiilor dumneavoastra si sa nu divagati gratios pe langa).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire avans spre decontare rodia rodia Cand se restituie un avans spre decontare neutilizat este obligatoriu sa se taie chitanta sau ajunge numai dispozitia de inacasare? Multumesc! (vezi toată discuția)
Chitanta sau di/dp? AncaUrda AncaUrda Care este documentul corect in baza caruia se poate face trensferul de bani intre casele diferitelor puncte de lucru ale unei societati: chitanta, dispozitia ... (vezi toată discuția)
Cash direct din bancomat gdec gdec Salutare la toti! Poate s-a mai discutat, dar eu nu am gasit nimic acum, asa ca intreb si eu: patronul retrage numerar cu cardul firmei din bancomat de pe ... (vezi toată discuția)