avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Spatiu comercial din garaj???
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Spatiu comercial din garaj???

Buna ziua, am si eu nevoie de cateva mici informatii daca ma poate ajuta cineva.Deci sotia mea are un Srl caen haine incaltaminte, etc., noi ne-am mutat la tara acum ,oare am putea s-au cum sa facem sa iesim cat mai ieftin sa deschidem un mic magazin alimentar??, noi avem un garaj este pe fundatie dar trebuie reparat doar fundatia o sa ramana, s-au am vrea mai mult sa facem o alta constructie tip garaj dar mai aproape de gardul de iesire din curte, terenul ne ajuta avem curtea mare si gradina si sa ii dam denumire apoi de spatiu comercial,oare ne trebuie autorizatie de constructie si proiect??, sau ce am putea sa facem sa iesim cat mai ieftin??,va multumesc frumos !!!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:19, 30 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti nevoie de proiect de ctii. plus instalatii (utilitati) intocmit de o firma autorizata si in baza acestuia sa solicitati autorizatie de ctie. de la primarie pentru spatiu comercial.
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_413...
Trebuie sa adaugati la Registrul comertului la SRL-ul sotiei aceasta noua activitate si un nou punct de lucru. Activitatea noua se declara si la ANAF.
Dar daca deschid magazinul in doua dintre camere??,pana termin cu constructia,noi nu stam acolo deocamdata,mai avem de lucru,dar pana acuma aproape in fiecare zi suntem acolo.
Legal este asa cum am mentionat in mesajul anterior. Este alegerea dvs. dar va expuneti la primirea de amenzi contraventionale de la inspectorii primariei si chiar la primirea unei dispozitii de demolare pe care daca nu o respectati, primaria poate deschide actiune in instanta impotriva dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de autorizație de construcție? Iulian201 Iulian201 Buna ziua,Doresc să mi deschid un magazin si vreau sa fac construcția din panouri termoizolante pe structura metalica.pentru inceput voi face o platformă ... (vezi toată discuția)
Constructie balcon. micky02ct micky02ct Buna ziua! Mama a cumparat acum 3 luni un apartament la et.1 care are balconul din constructie modificat in bucatarie si inca un balcon de 21 mp, construit ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de autorizatie pentru un container maritim metalic ? bogdy2525 bogdy2525 Buna ziua. Am cumparat un container metalic pe care il tin la mine in curte si este suspendat ( nu am facut fundatie ) . Am nevoie de autorizatie pentru el ? ... (vezi toată discuția)