avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Suspendare permis
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Suspendare permis

In urma cu un an mi s-a facut plangere cum ca asi fi lovit o persoana,pe care o ajutasem ca am gasit-o cazuta (plangerea mi s-a facut la 33 zile dupa incident) dosarul a ajuns la procuratura unde s-a clasat si mi s-a spus ca pot sa imi riddic permisul cu acea ordonanta.am mers la IPJ ,mi-au mai cerut un proces verbal de la politistul de caz,am fost si dupa ala.pe acel proces verbal aveam avertisment si 3 pumcte de penalizare ,politostul mi-a spus sa merg cu pv-ul ala sa imi ridic permisul. Cel de la ghiseu mi-a zis ca am permisul suspendat pe 90 de zile...motivul nu stiu...nu mi-a dat nimic la mana.e posibil asa ceva?precizez ca in pv-ul de la politistul de caz aveam articolul 108/1/b /1
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Suspendare permis pentru viteza 102 km an localitate hugh1001 hugh1001 pot trimite cererea de grefa la inspectoratul de politie din bacau pentru restituirea permisului de conducere daca ieu sunt din bistrita (vezi toată discuția)
Neacordare de prioritate cu accident... Alexander15 Alexander15 Buna ziua, asi avea si eu o nelamurire.... Anul trecut in Decembrie am avut un accident destul de urat, in masina mea a existat si o victima si astfel mi ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am fost oprit de poliție pentru depășirea vitezei ... AlexandruV AlexandruV Bună ziua, Am fost oprit de poliție pentru depășirea vitezei pe un tronson de 50 km (aveam 83). Polițistul mi-a înmânat un PV cu avertisment (mă ... (vezi toată discuția)