avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit concesionat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit concesionat

buna ziua.am luat un credit anul trecut de la zaploo si eu miau concesionat creditul catre tbi cu toate ca am achitat la timp toate ratele am mai avut de platit suma de 663 ron dar in biroul de credit apare ca am de achitat suma de 884 ron din 1.09.2018.ideea este ca am vorbit cu cei de la tbi si mi sa spus ca au sczut dobanda dar cand au trimis cei de la zaplo a fost introdusa suma.intrebarea mea este cum pot eu sa verific daca sa sters din birou (mi sa spus ca pot si eu de acasa).va multumsc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:00, 15 Decembrie 2018
Trebuie facut un act scris cu ei prin care sa se lamureasca cu dobanda sau care este problema concreta.
Pe vorbe foarte multi sunt invitati sa plateasca si apoi mai au de platit alti bani si tot asa...
La sume mari este indicat sa se mearga cu avocat ca sa se faca un act juridic solid si care sa finalizeze orice pretentie si sa incheie orice litigiu anterior.
Trebuie insa vazut exact cu cine sa se faca actul juridic respectiv.In anumite circumstante, avocatul poate veni de pe o pozitie juridica dominanta si sa impuna diplomatic acceptarea actului juridic.
In practica oamenii nu procedeaza asa si isi iau tepe mari.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii Sorinsabau Sorinsabau Buna ziua.Am luat un credit in 2008 de la tbi pe care l-am achitat partial.Anul trecut am fost sunat de la eos ksi ca am datorii la ei de la tbi.Am platit 3 ... (vezi toată discuția)
Tva aferenta dobanzilor incepand cu 01.01.2007 iozefinab iozefinab cum se aplica acest TVA, in cazul contractelor de vanzare cumparare pe credit, cu plata in rate? si care este data de la care se aplica acest TVA? (vezi toată discuția)
Tbi credit ionuthau ionuthau buna ziua am ales o rata anul trecut la altex prin tbi credit in decembrie am primit niste bonusuri si am decis sa achit rata respectiva in total am sunat la ... (vezi toată discuția)