avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie executare silita

Buna ziua,am primit ieri o somatie de executare silita. N am trecut niciodata prin asta si ma sperie un pic. In urma cu ceva timp ,am facut un abonament la vodafone apoi,datorita multor probleme n am mai putut plati. A preluat firma Kredit Inkaso datoria de 2162.43 ron si acum mi a venit somatia.
Nu am proprietati,nu lucrez,deci nu am nici un venit. Ce ma sfatuiti? Multumesc mult! O zi buna!
Cel mai recent răspuns: eniazdea , utilizator 16:08, 14 Decembrie 2018
Ar fi bine sa mergeți cu inscrisul la avocat ca sa vada exact ce ati primit si sa analizeze ce este de facut.
De cat timp exist datoria?
Ati primit notificare de plata. Nu este somatie de executare. Pnetru executare este nevoie de titlu executoriu.
Am facut abonamentul acum vreo doi ani. Am sunat azi la Kredit Inkaso si mi au spus ca luna asta trebuie sa dau o suta de lei si de luna viitoare vom vedea cat,in functie de cat voi putea. Daca nu,vor inainta dosarul si avand in vedere ca eu nu am nici un venit si nimic pe numele meu...
Multumesc ptr raspunsuri!
Ultima modificare: Vineri, 14 Decembrie 2018
eniazdea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere datorie adrian_patrascu adrian_patrascu Bună ziua! În urma cu aproximativ 10 ani, am făcut un abonament Vodafone pe care la un moment dat n-am mai putut să-l plătesc din probleme personale! In ... (vezi toată discuția)
Executare silita pt. un abonament telefonie mobila nycoletta2008 nycoletta2008 Buna ziua , am si eu cateva nelamuriri in legatura cu un abonament la vodafone facut in luna decembrie anul 2005. Am platit abonamentul pana in luna iulie anul ... (vezi toată discuția)
Executare silita nycoletta2008 nycoletta2008 Buna ziua , am si eu cateva nelamuriri in legatura cu un abonament la vodafone facut in luna decembrie anul 2005. Am platit abonamentul pana in luna iulie anul ... (vezi toată discuția)