avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Imobil cu consum apa de 0,3 mc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Imobil cu consum apa de 0,3 mc

Buna ziua,

Observ ca sunt cateva apartamente care desi au 2-3 persoane declarate ca locuind in respectivul imobil, consumul de apa este de 0,3 - 0,4 mc. Ce este de facut in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Bogdan_86 , utilizator 12:06, 15 Decembrie 2018
Dacă apometrele sunt scoase afară pe casa scării, nu poate fi vorba de furt de apă. Oamenii nu stau acasă și nu are cine să consume apă. Poate au mai multe locuințe....
Cel mai normal este sa purtam o conversatie cu respectivii locatari si sa verificam apometrele.
Daca apometrul este stricat, proprietarul poate if obligat sa cumpere unul nou si tras la raspundere ca nu a intervenit spre a-l schimba?

Daca nu se locuieste in respectivul imobil, se poate face o cerere de scoatere de la intretinere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezolvare situatie - diferențe mari între apometrul de scară și suma indecșilor din apartamente elvirazaharia elvirazaharia Buna ziua! Locuiesc intr-o asociatie de proprietari cu mai multe scari de bloc si ma confrunt cu urmatoarea situatie: la citirea apometrului de scara (cu 19 ... (vezi toată discuția)
doamna de la asociație îmi spune că am consumuri de apă prea mici, și susține că poate cere verificarea metrologică pe cheltuiala mea. este adevărat? Dorin1988 Dorin1988 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu cateva lamuriri, daca se poate. 1. Doamna de la asociatie imi spune ca am consumuri prea mici pt un apt 2 cam, 1 ... (vezi toată discuția)
Consum apa la bloc tatianahalit tatianahalit La blocul meu lunar se adauga fiecarui locatar in afara de consumul propriu lunar de apa declarat si o diferenta consum.Aceasta diferenta reiese intre total ... (vezi toată discuția)