avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt hărțuită de un bărbat întâlnit pe un site, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt hărțuită de un bărbat întâlnit pe un site, căruia i-am trimis niște poze cu care acum mă șantajează. Mi-e frică să depun plângere, vă rog să mă ajutați cu un sfat

Bună seara. Am întâlnit recent pe un site un bărbat și am început sa vorbesc cu el
I-am trimis și niște poze
Astăzi mia trimis mesaj am început sa vorbim și el a zis ca vrea sa fie cu mine
Eu sunt intr-o relație și i-am explicat ca nu se poate
În momentul în care am refuzat mia zis ca o sa posteze pozele mele pe Facebook
Și dacă o sa întrețină relații sexuale cu el nu le mai postează
Menționez ca domnul e fost recidivist
A fost închis pentru tentativa de omor
Mie frica sa depun plângere și nici nu știu unde sta
Mulțumesc anticipat
Vă rog să mă ajutați cu un sfat
Ultima modificare: Duminică, 16 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plangerea penala este singura solutie.
Nu am cum sa fac plângere fiindcă nu îi știu numele complet și nici adresa
Știu doar ca sta în Brăila
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu conteaza, il identifica organele judiciare, precizati doar ce anume cunoasteti dvs.
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti si varianta de a fi contactat de avocat ca sa ii expună punctul său de vedere si ca veti depune plângere penală daca nu încetează.
În acest caz puteți rezolva amiabil iar daca nu se astampara se pot gasi mai multe soluții juridice prin organele judiciare și fără să iasă scandal.
Poate exista si problema ca politia sa nu fie chiar cooperanti în astfel de cazuri sau sa dureze foarte mult daca nu aveti avocat care sa se ocupe la modul.seris si profesionist de cazul dvs.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corupere de minori aculin aculin ce mi se poate intampla daca am intretinut relati sexuale cu o fata doar ca baiatul are 16 ani si fata 13 si parinti acesteia a declarat ca am corupto dar am ... (vezi toată discuția)
Șantaj și amenințări cu poze din partea fostului prieten. ce mă sfătuiți să fac? Elenaanele Elenaanele Buna, am o problema, eu sunt in romania și fostul prieten este in străinătate de doar 3 săptămâni,după o relație de 1 an am ajuns intr-o situație de ... (vezi toată discuția)
Sunt santajata si amenintata helpmeplease helpmeplease Un baiat are poze cu mine dezbracata si ma ameninta ca o sa le faca publice daca nu fac ce vrea el.(momentan este plecat in Anglia,dar cand o sa vina acasa ... (vezi toată discuția)