avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum acționez dacă vreau să dau în judecată un ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum acționez dacă vreau să dau în judecată un detectiv care m-a urmărit și a lăsat filmările să circule public?

Cum actionez daca vreau sa dau in judecata un detectiv care m a urmarit si a lasat filmarile sa circule public?din cate stiu am acest drept,din moment ce nu s au folosit in scopul pentru care au fost facute?
Ultima modificare: Luni, 17 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:10, 18 Decembrie 2018
Multumesc!Filmarile sigur nu exista in evidenta firmei respective,doar au folosit aparatura necesara pt ca detectivul este patron acolo ,dar pe CD este o holograma cu sigla firmei.Eu stiu ca in astfel de cazuri probele se duc la tribunal pentru a dovedi ceva,nu se lasa pt a face obiectul unui santaj sau altceva...Sotul nu a obtinut ceea ce a vrut,asa ca a jucat el un rol .Nu vrea sa divorteze ,a dus fotografii la soacra mea pt a le ascunde de mine,iar ea de cate ori se cearta cu el,ma ameninta cu diverse,inclusiv cu aceste poze
Bun, detectivul si-a facut meseria. Ce vina are?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Divort absolut! Partaj si separare completa.... Tradarea increderii conjugale este de natura imens de denigratoare.
Probele le va duce la tribunal cel care vrea sa le administreze. Pana una alta, detectivul a predat materialul clientului, care (probabil) a platit, deci e proprietarul de drept. Daca detectivul nu le-a facut el insusi publice, inseamna ca nu poate fi incriminat pentru acest lucru. Dar poate doriti sa cereti drepturi de autor? O puteti face tot de la posesor.

Bella1234 a scris:

.Eu stiu ca in astfel de cazuri probele se duc la tribunal pentru a dovedi ceva,nu se lasa pt a face obiectul unui santaj sau altceva...Sotul nu a obtinut ceea ce a vrut,asa ca a jucat el un rol .Nu vrea sa divorteze ,a dus fotografii la soacra mea pt a le ascunde de mine,iar ea de cate ori se cearta cu el,ma ameninta cu diverse,inclusiv cu aceste poze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț fără acordul soțului, amenințări cu filmulețe și înregistrări care (spune el) îl vor ajuta să obțină copilul. se va ține cont de ele? raluca07 raluca07 Buna ziua. In urma cu ceva timp am decis sa divortez de sotul meu la baza fiind infidelitatea si lipsa de respect fata de mine si agresiunile verbale si fizice ... (vezi toată discuția)
Postare pe internet video si poze fara acordul tuturor participantilor Cs    B Cs B Buna ziua. M-am gasit intr-o situatie recent care m-a pus pe ganduri. M-am gandit ca cineva de aici stie mai multe despre cazuri de acest gen si poate sa ma ... (vezi toată discuția)
Inregistrari audio, video ca probe in procesul de divort irinatracy87 irinatracy87 As dori sa stiu daca inregistrarile video si audio pot fi folosite ca probe intr-un divort cu un copil minor... Sotul meu avea obiceiul sa inregistreze toate ... (vezi toată discuția)