avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... OUG 18/2018: contractele simple de închiriere pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

OUG 18/2018: contractele simple de închiriere pentru apartamente max 3 camere sau garsoniere au același putere ca un contract oficial?

Salutare, va provoc sa imi dati motive pro si contra pentru care datorită OUG 18/2018 contractele verbale sau scrie intre parti ( fara notar sau fisc) după publicarea ordonanței in monitor oficial , contractele simple de închiriere pentru apartamente max 3 camere sau garsoniere au același putere ca un contract oficial .
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:06, 16 Decembrie 2018
Asa a fost mereu din 1884 incoace...
Nu a descoperit acum guvernul apa curgatoare...

Probabil ca multi nu stiau acest lucru...ca tine de dreptul civil pur...si este destul de complicat...
Tocmai de asta este o provocare
Si care este provocarea?
Contractele de inchiriere este bine sa fie inregistrate la fisc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere garsoniera agentul007 agentul007 Detin o garsoniera pe care doresc sa o inchiriez in urmatoarele conditii: 1.Vreau sa locuiesc impreuna cu chiriasul. 2.Vreau sa imi mut domiciliul la ... (vezi toată discuția)
Chirias-problema aghiii aghiii cum trebuie sa procedez in situatia in care persoana careia am acceptat sa-i inchiriez garsoniera refuza sub diferite pretexte completarea contractului de ... (vezi toată discuția)
Pausalul adelasirghie adelasirghie Stau la parter, in sectorul 3, iar contorul apa calda bucatarie s-a blocat din cauza mizeriilor de pe coloana comuna. Nu e prima data. Administratia nu vrea sa ... (vezi toată discuția)