avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

Buna ziua va rog frumos putet sa_mi spuneti si mie daca pot lua somaj la norma de 3 ore am o vechime de 2 ani jumate 1an am lucrat cu 8 ore dupa care am redus la 3 ore dar cotizatia a ramas sa o faca firma pe intrg pot beneficia de somaj???? astept un raspuns de la dv
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:43, 16 Decembrie 2018
Care este data incetarii c.i.m. ?

Care este articolul cu care v-a incetat c.i.m. ?

Detaliati exact durata timpului de munca in ultimele 24 de luni anterioare datei de incetare a c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă lucrez cu 2 h pe zi pot beneficia de somaj? Mariapetras Mariapetras Dacă sunt angajata cu 2 ore pe zi pot beneficia de ajutor de șomaj ? (vezi toată discuția)
Se poate beneficia de somaj daca angajatorul a trecut pe cartea ... capruciulizica capruciulizica Se poate beneficia de Somaj daca angajatorul a trecut pe cartea de munca doar 2 ore lucrate timp de șase luni motivând ca nu are vânzări? (vezi toată discuția)
Intrebare - somaj la jumatate de norma luca- luca- Buna am lucrat 1,4 luni cu o jumate de norma ma dreptu la somaj [ma platit cotizatia] [quot] (vezi toată discuția)