avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Se poate beneficia de Somaj daca angajatorul a trecut ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Se poate beneficia de Somaj daca angajatorul a trecut pe cartea ...

Se poate beneficia de Somaj daca angajatorul a trecut pe cartea de munca doar 2 ore lucrate timp de șase luni motivând ca nu are vânzări?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:36, 6 Mai 2021
Ca sa ne putem da seama, precizati :
- data incetarii c.i.m.
- articolul cu care a incetat c.i.m.
- durata timpului de munca in ultimele 24 de luni anterioare datei incetarii c.i.m. (de exemplu, de la .... pana la ..... 8 ore/zi ; de la.... pana la.... 2 ore/zi etc. )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă lucrez cu 2 h pe zi pot beneficia de somaj? Mariapetras Mariapetras Dacă sunt angajata cu 2 ore pe zi pot beneficia de ajutor de șomaj ? (vezi toată discuția)
Somaj velea nelu velea nelu Buna ziua va rog frumos putet sa_mi spuneti si mie daca pot lua somaj la norma de 3 ore am o vechime de 2 ani jumate 1an am lucrat cu 8 ore dupa care am redus ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, multumesc pt răspunsurile anterioare. mai am o nelămurire, ... Felicia12 Felicia12 Bună ziua, multumesc pt răspunsurile anterioare. Mai am o nelămurire, am lucrat 1 an si 2 luni la această firmă, 1 an am lucrat și în septembrie am ... (vezi toată discuția)