avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua

Am o intrebare am băgat dosarul pt stimulent de inserție pt crestere a copilului ma pot angaja la alta firma
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:22, 17 Decembrie 2018
Da,puteti face asa ceva,cu conditia ca data incetarii vechiului c.i.m. = data inceperii activitatii in baza noului c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent cryys cryys Buna ziua, M am întors din concediu de creștere copil cu 95 de zile inainte de a împlini copilul 2 ani, la un alt angajator fara sa am întrerupere in ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea la un alt loc de munca dupa ccc inainte de 2 ani. Anabreha Anabreha Buna Ziua, Din Februarie 2016 sunt in concediu de crestere copil. As dori reintoarcerea in campul muncii la o alta firma. Care sunt pasii ce trebuie urmati ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! doresc sa ma reintorc la lucru din ccc inainte cu ... andrea1990 andrea1990 Buna ziua! Doresc sa ma reintorc la lucru din CCC inainte cu 60 zile de a implini copilul 2 ani pt. a beneficia de stimulent insertie. Insa nu vreau sa ... (vezi toată discuția)