avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Post garanție
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Post garanție

Bună seara, am o întrebare legată de post garanție. Am o mașină de spălat vase care a avut o garanție de 5 ani. În aceasta perioada am avut de 2 ori în ultimul an probleme cu evacuarea apei din mașină, ultima data fiind în septembrie cu o săptămâna înainte sa expire garanția. Acum la nici 3 luni, iar am aceeași problema. Reparația din septembrie are vreun termen de garanție, în sensul ca timp de ex. 6 luni orice reparație este în garanție, chiar dacă oficial termenul meu de 5 ani a expirat? Ma confrunt cu aceeași problema care a fost remediată înainte de expirarea garanției. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:38, 16 Decembrie 2018
Daca reparatia a fost facuta in garantie (fara plata din partea dvs), ea nu poarta o garantie suplimentara. De acum incolo, orice reparatie va va fi facturata. Reparatiile in postgarantie sunt purtatoare de garantii separate: una pentru piesele inlocuite, alta, mai scurta, pentru manopera
Ultima modificare: Duminică, 16 Decembrie 2018
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuire piese laptop fara garantie anamaria1234 anamaria1234 Buna tuturor, Recent am varsat lichid pe laptopul meu si l-am dus imediat la servicceul autorizat X din Bucuresti. Acestia mi-au comunicat ca anumite ... (vezi toată discuția)
Service garantie auto constantinchirita constantinchirita Buna ziua! Am o problema legata de repararea in garantie a unui produs mai exact,in data de 21.05.2011 am facut comanda de autoturism; ,achizitionarea ... (vezi toată discuția)
Intrebari asigurare in caz de accident rutier alexde alexde Buna ziua, Am avut un accident acum 3 luni. A doua zi dupa accident masina a ajuns la un service si reparata intr- o luna cu asigurarea vinovatului( ... (vezi toată discuția)