avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum sa procedez
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum sa procedez

Bunica mea a murit acum trei saptamani,Locuia impreuna cu fostul sot.care nu a vrut sub nici o forma sa ne lase sa o aducem in Bucuresti pentru a fii inmormantata in cavoul acesteia unde este inmormantat si fiul ei/tatal meu/ spunând ca totusi a fost sotia lui atatia ani si ca vrea sa o aiba in cimitirul din loc unde locuieste el.Pana aici totul este ok.Ne a spus ca el vrea sa vanda locul de veci al bunicii ,Eu nu sunt de acord pt ca acolo este inmormantat tatal meu este al bunicii eu fiind singura mostenitoare ,Problema este ca eu nu am nici un act ,nici macar certificat de inmormantare si ce este mai rau este ca ea dupa divort si a pastrat numele lui deci el poate sa vanda acest loc fara probleme......?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:39, 17 Decembrie 2018
Nu poate vinde locul. Dezbateti mostenirea si obtineti certificat de mostenitor. Obtineti si duplicat dupa certificatul de deces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand este necesar acordul tuturor concesionarilor de drept ai unui loc de veci ? gambette gambette Prin C.M. am mostenit din partea tatalui decedat dreptul de concesiune a unei cote parte loc de veci transmis de la bunicul . In urma decesului unui unchi mi-a ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune - locul de veci andrei6200 andrei6200 Buna ziua, tatal meu a decedat acum 1 an si jumatate. Acum 1 an am dezbatut succesiunea la un notar cu sotia sa, cuprinzand bunurile mobile si imobile. Insa ... (vezi toată discuția)
Recuperare drept la locurile de veci mail4me mail4me Buna ziua, Povestea este urmatoarea, in 1985 bunicul meu fiind grav bolnav le-a dat bani celor 2 fete ale lui pt concesionarea locurilor de veci in Otopeni ... (vezi toată discuția)