avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie la executare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie la executare

Am facut o contestatie la executare si am dat un temei gresit. Nu am primit inca termen. Ce actiune sa fac: indreptare eroare materiala sau modificare cerere de judecata?
Cel mai recent răspuns: Smarandache , utilizator 10:25, 17 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, indiferent de numele pe care il veti da cererii, instanta va stabili natura juridica a acesteia. Puteti sa o intitulati Cerere prin care indreptati eroarea materiala. Dar instanta o poate califica ca fiind cerere modificatoare, oricum.
Si cum o motivez ca temei juridic?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare anaf lipsa titlu MIXAM MIXAM Am fost in sala de judecata cand s-a judecat o contesttie la exec formulata de o persoana motivat de faptul ca ANAF-ul nu are titlu si ca nu l-a somat, ca ia ... (vezi toată discuția)
Am depus astăzi o contestație la executare,in termen legal, ... Dănuț-Adrian Dănuț-Adrian Am depus astăzi o contestație la executare,in termen legal, la instanta competentă. Deși la început am menționat CORECT instanta competentă, secția, ... (vezi toată discuția)
Gresit numele in carte funciara ili47 ili47 Buna ziua ,acum am observat ca numele meu este gresit scris in cartea funciara ,lipseste ultima litera .Terenul respectiv ,am primit prin sentinta ... (vezi toată discuția)