avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie la executare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie la executare

Am facut o contestatie la executare si am dat un temei gresit. Nu am primit inca termen. Ce actiune sa fac: indreptare eroare materiala sau modificare cerere de judecata?
Cel mai recent răspuns: Smarandache , utilizator 10:25, 17 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, indiferent de numele pe care il veti da cererii, instanta va stabili natura juridica a acesteia. Puteti sa o intitulati Cerere prin care indreptati eroarea materiala. Dar instanta o poate califica ca fiind cerere modificatoare, oricum.
Si cum o motivez ca temei juridic?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare anaf lipsa titlu MIXAM MIXAM Am fost in sala de judecata cand s-a judecat o contesttie la exec formulata de o persoana motivat de faptul ca ANAF-ul nu are titlu si ca nu l-a somat, ca ia ... (vezi toată discuția)
Am depus astăzi o contestație la executare,in termen legal, ... Dănuț-Adrian Dănuț-Adrian Am depus astăzi o contestație la executare,in termen legal, la instanta competentă. Deși la început am menționat CORECT instanta competentă, secția, ... (vezi toată discuția)
Scutirea de la plata a unor debite provenite din indemnizatia de handicap elenadintroia elenadintroia Buna ziua va rog sa ma ajutati in urmatorul caz: am certificat de handicap permanent usor fara indemnizatie. Anul trecut am primit din greseala timp de trei ... (vezi toată discuția)