avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

A-si vrea sa stiu unde cauta un executor un imobil la primarie sau la biroul de fond funciar?
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 09:03, 16 Noiembrie 2009
Si la CF si la DGFP. Cei mai multi doar la DGFP deoarece persoana care dobandeste o proprietate este obligata sa o declare la finante in 5 zile dupa ce s-a facut inscrierea la CF.
Ultima modificare: Luni, 16 Noiembrie 2009
Gabriela PĂDURARIU, Alte profesii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea unui imobil fara proprietar SzaboGreta SzaboGreta Buna ziua! As vrea sa va intreb ce ar trebui sa fac sau la cine sa apelez in cazul in care am vazut un imobil si este fara proprietar? Are cateva geamuri ... (vezi toată discuția)
Cand ocpi,are calitate procesuala pasiva intr-o cauza... ContSters240032 ContSters240032 Va ros sa-mi spuneti,daca in cazul in care o persoana fizica,isi inscrie in Cartea Funciara fara a avea vre-un drept real, un teren,care nu la dobandit legal ... (vezi toată discuția)
Înscriere în cartea funciarã fodoretelkaeva fodoretelkaeva Ce înseamnă defapt înscrierea în cartea funciară? Eu m-am căsătorit în anul 2006, cu domiciliul in oraşul respectiv şi de atunci tot în chirie ... (vezi toată discuția)