avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Blocare cale de acces
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Blocare cale de acces

Buna ziua,
Posibil sa repet o discutie anterioara, dar pentru mine accesul in curte este mereu o problema. Am sa explic putin pentru a crea un context. Exista o cale de acces, drum de servitutue - cota indiviza a 5 proprietari, catre curtea mea, cu o latime de 5.5 m. Problema este ca vecinii aduc pe strada microbuze, lucreaza la o firma de transport. Acestia blocheaza mereu accesul catre curtea mea, respectiv garajul meu. Am tot incercat sa le explic nevoia si dreptul de a-mi baga masina in curte. Dar aproape in fiecare seara sunt blocat. Exista vreo posibilitate legala de a-i obliga sa nu mai parcheze in fata curtii mele sau sa nu mai blocheze accesul ?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 17 Decembrie 2018
algenib, utilizator

Alte discuții în legătură

Blocare cale unica de acces catre imobil jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: parintii mei au cumparat un imobil (teren + casa batraneasca) care are ca[b] unica cale de ... (vezi toată discuția)
Parcare legala criss_p criss_p Buna seara, locuiesc pe o Străduța îngusta, unde nu au loc doua mașini una pe lângă cealaltă decât dacă se urca pe așa-zisul trotuar și fără ... (vezi toată discuția)
Blocare acces garaj/curte de catre insusi proprietar ? Alxx Alxx Situatie interesanta dar neclara : daca exista garaj intr-o curte cu mai multi proprietari iar acesta apartine exclusiv unuia din ei atunci acesta are dreptul ... (vezi toată discuția)