avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Majorare indemnizatie creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Majorare indemnizatie creștere copil

Buna ziua,
As dori sa va intreb daca exista vreo informație in legătură cu majorarea indemnizatie pentru creșterea copilului.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:26, 17 Decembrie 2018
Nu exista nicio informație in legătură cu majorarea indemnizatie pentru creșterea copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cotizatii Nicola89 Nicola89 Bună ziua! As dori și eu o informație în legătură cu indemnizația. Eu sunt in Anglia de 1 an de zile în care am muncit în regula (cu contract). De ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament pe perioada concediului de crestere copil Letutza Letutza Buna ziua, As dori sa stiu, daca sunt in concediu de crestere copil si doresc sa inchiriez un apartament pentru care o sa iau o anumita suma. Este posibil sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil/indemnizatie pentru copil cu handicap DoamnaIlenus DoamnaIlenus Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu o informatie referitor la urmatoarea situatie: prietena mea are o fetita de 3 ani si jumatate cu handicap grav si este ... (vezi toată discuția)