avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Suspendare alocatie copii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Suspendare alocatie copii

Sunt stabilit in Belgia din luna octombrie 2018 împreună cu cei doi copii.
Doresc să stiu ce acte trebuie trimise organelor din Bucureşti pentru suspendarea platii alocaţiei pentru a putea depune actele aici în Belgia şi beneficia de alocaţie platită de statul belgian. Mulţumesc pentru timpul acordat.
Cel mai recent răspuns: Marttin , utilizator 15:54, 18 Decembrie 2018
O cerere la care atasati dovada domiciliului in Belgia si dovada ca ati solicitat alocatia acolo.
Bună ziua, pot expedia actele enumerate de dvs cu posta lectronică şi dacă sunt luate in considerare?
Ultima modificare: Marți, 18 Decembrie 2018
Marttin, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia de stat pentru copiii ai caror parinti lucreaza in strainatate ContSters145267 ContSters145267 Buna ziua. Am o intrebare legata de acordarea alocatiilor pentru copiii emigrati impreuna cu unul din parinti. Lucrez legal din oct 2008 in Belgia. Din mai ... (vezi toată discuția)
Dreptul la sedere Mery0000 Mery0000 Buna ziua,am o problema la care am nevoie de ajutorul dumneavoastra.Locuiesc in Belgia impreuna cu fiica mea,care este eleva in clasa a 4 a ,este la scoala in ... (vezi toată discuția)
Stimulent de crestere a nou nascutului Ramien Ramien Buna ziua , ma numesc Alexandru Costinel, sotia mea a nascut pe 28.19.2019,ulterior am fost impreuna sa depunem dosarul la primarie pentru alocatie si ... (vezi toată discuția)