avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de Crestere a nou nascutului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de Crestere a nou nascutului

Buna ziua , ma numesc Alexandru Costinel, sotia mea a nascut pe 28.19.2019,ulterior am fost impreuna sa depunem dosarul la primarie pentru alocatie si stimulent de crestere lunar , sotia mea nu a lucrat , eu lucrez in romania din data de 07.08.2019 pana in prezent la aceiasi firma , in perioada 26.02.2018 - 30.03.2019 am lucrat in Belgia cu acte ca independent la o firma de electrica. Ca urmare cei de la primarie mi-au solicitat o dovada tradusa si legalizata ca am lucrat in belgia, am reusit sa obtin niste hartii de la fostul sef din belgia dar acesta mi-a spus ca nu stie sigur daca ma vor ajuta , mai jos atasez toate documentele ce le am.
Ps le am doar in format digital anume jpeg , oare le pot legaliza ?

[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:16, 15 Ianuarie 2020
Legalizarea se efectueaza numai dupa acte originale si nu dupa copii.
daca le primesc pe fax se pot legaliza , sau trebuie efectiv stampila in cerneala si semnatura in pix? multumesc
si dincolo de asta ma intreseaza mai tare daca actele respective sunt bune ?
Vorbiti , mai bine, cu un notar public ......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie copil la intoarcerea din strainatate davidciprian davidciprian Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema:eu cu sotia muncim legal in Marea Britanie de 4 ani.Sotia este gravida in 7 luni si vrem sa ... (vezi toată discuția)
Probleme cu angajatorul din italia danutSRL danutSRL Ma numesc DANIEL si lucrez la un atelier de timplarie in ITALIA, intro suburbie sudica .sunt rezidet cu TOATE actele in regula ,sunt cu familia mea,respectiv ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o pereche de gemeni care unul din ei la varsta ... Nutz21 Nutz21 Buna ziua, am o pereche de gemeni care unul din ei la varsta de 2 ani a primit incadrare in handicap pana la 3 ani. Acum la 3 ani nu i sa mai prelungit ... (vezi toată discuția)