avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită amenda parcare 50% din minim
Discuție deschisă în Executare silită

amenda parcare 50% din minim

Am luat o amnda de parcare de la politia locala, amenda e 400 de lei, normal zice ca amenda e de la 100 de lei la 500 de lei, pot sa platesc 50% din inim in termen de 15 zile?
Ultima modificare: Luni, 17 Decembrie 2018
kaydas, utilizator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 16:19, 17 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
platiti 1/2 din suma primita ca amenda.
Multumsc pentru raspuns.

[ link extern ]

Aici zice altfel.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din Legea 203 / 2018 se pare ca puteti achita 1/2 din minimul amenzii prevazute de actul normativ. Astfel, din interpretare, intr-adevar reiese ca puteti achita 1/2 din 100 lei.

Cred ca ar trebui sa mergeti cu legea in fata in cand va duceti sa achitati.
Ultima modificare: Luni, 17 Decembrie 2018
Company Advising, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda constructie/consolidare fara autorizatie aceste amenzi ... cotogigi cotogigi Amenda constructie/consolidare fara autorizatie Aceste amenzi pot fi platite jumate din minimul amenzii ca am primit una si nu gasesc nicaeri unde sa fie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! amenda primită conform legii 50/1991 poate fi plătită ... Suzy88 Suzy88 Buna ziua! Amenda primită conform legii 50/1991 poate fi plătită în 15 zile? Adică se aplica legea 203/2018? Conform art. 28 alin. (1) din O.G. nr. ... (vezi toată discuția)
Posibilitatea achitării a jumătate din minimul contravenției mariusbunga mariusbunga Noua lege 203/2018 care modifica Ordonanța 2 privind contravențiile prevede posibilitatea achitării a jumătate din minimul amenzii! Întrebarea e: ... (vezi toată discuția)