avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Viata in Italia contract comodat auto
Discuție deschisă în Viata in Italia

contract comodat auto

Buna ziua,
Contractul de comodat auto incheiat intre societatea comerciala si administratorul acesteia trebuie sa aiba si data certa pentru a putea fi valabil in Italia, conform noilor reglementari de acolo?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Agavrilesei Alexandra , Alte profesii 13:19, 30 August 2019
Da categoric este nevoie si de data certa, pe care o puteti obtine provizoriu in caz de urgenta si printr-un mail - PEC adica (posta certificata).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu este legal contractul de comodat incheiat intre doua scocietati comerciale ce are ca scop un punct de lucru? CatalinDrag CatalinDrag Detin o societate comerciala ce are ca punct de lucru un chiosc situat pe un teren proprietate publica detinut printr-un contract de inchiriere cu primaria ... (vezi toată discuția)
Masina instrainata prin contract de comodat testu testu Buna seara, Am \\"vandut\\" masina unei persoane prin contract de comodat pe 10 ani facut la un birou de notariat. Azi am observat ca tipul caruia i-am ... (vezi toată discuția)
Se poate face un contract de comodat pentru un apartament pentru care exista deja un contract de inchiriere a spatiului? cenescu cenescu Se poate face un contract de comodat pentru un apartament pentru care exista deja un contract de inchiriere a spatiului? Este vorba de un contract de ... (vezi toată discuția)