avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contributii pentru PFA radiat in 2013
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contributii pentru PFA radiat in 2013

Buna ziua,

Am avut un PFA, radiat in Aprilie 2013, iar de curand am primit la locatia unde a fost inregistrat PFA-ul, o somatie pentru porpiri pe niste conturi pentru Contrib de asig sociale de sanatate si Contributii de asigurari de stat datorate pentru diverse date incepand cu Aprilie 2013 si terminand cu Ianuarie 2018. Mentionez ca eu nu mai locuiesc in Romania din 2011 si nu am avut in Romania in perioada 2012-2018 nici un venit.
Intrebarea mea este normal sa trebuiasca sa platesc asa suma de bani (~2100 RON) si daca se poate contesta, cum se face, trebuie sa merg la Finante personal?
Va multumesc anticipat pentru orice informatie!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:46, 17 Decembrie 2018
A fast o perioada in care trebuia sa va fi declarat dumeavoastra separat venitul pentru plata cass si pentru ca nu ati facut-o, acuma v-au descoperit. Da, firma poate fi controlata si duoa inchidere timp de cinci ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cass? Cristi2015 Cristi2015 Urmatoarea situatie: PFA infiintat in 2011. Nu mai lucrez pe nicaieri. Pe 2011 si 2012 am completat la Casa de Sanatate acele formulare pentru plata ... (vezi toată discuția)
Somatie anaf plata sanatate carmensaru carmensaru Am avut un PFA din 2004, suspendat in 2010, si radiat in 2012, cu certificat de atestare fiscala. Am primit in Decembrie 2013 somatie de plata pentru plata ... (vezi toată discuția)
Pfa radiat , datorii după.. .. DianaMaria28 DianaMaria28 In anul 2017 am radiat Pfa-ul pe care îl aveam din anul 2010. Am înregistrat 2 venituri în anul 2011, am platit impozit si contributii pana in anul 2017, ... (vezi toată discuția)