avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Despagubiri auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Despagubiri auto

Buna ziua, sotul meu a fost victima unui accident rutier cu autovehicolul si nu a fost nici o vina. Problema este ca celalalt autovehicol care a produs accidentul a fost cu inmatriculare in Polonia si cu Rca de [EDITAT] in Romania. A fost deschis si dosar de politie si dosar de dauna. Am asteptat cam 3 luni rezultatul si acum primim ca la data producerii accidentului rca ul al celuilalt aurovehicol nu este valabil,pentru ca la incheierea contractului rca nu au fost respectate prevederile art. 5,pct.8,lit.c din legea nr. 132/2017. Acum care este procedura ca nu vrem sa lasam totul. Am ramas cu o dauna de 3500 ron. Va rog frumos sa ne indrumati. Multumim
Ultima modificare: Luni, 17 Decembrie 2018
Ioan Ciobanu, Expert judiciar
Cel mai recent răspuns: Consultanta Juridica , Avocat 16:54, 17 Decembrie 2018
Adresati-va BAAR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu victime Cristian2666 Cristian2666 Bună ziua! Vinerea trecută am avut un accident rutier cu victime. Într-o curbă la dreapta din cauza carosabilului mașina mea a derapat și am intrat în ... (vezi toată discuția)
Accidentat de o mașină fără rca, al cărei șofer nu vrea să achite reparația. cât timp am la dispoziție să îl dau în judecată? TorokLavinia TorokLavinia Bună ziua! Soțul a avut un accident rutier, doar cu daune materiale în data de 15.09.2018,în care șoferul vinovat nu deținea asigurare RCA, acesta ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. acum o lună am avut un accident cu victime în care ... pfa_it_bucuresti pfa_it_bucuresti Bună ziua. Acum o lună am avut un accident cu victime în care celălalt șofer a fost de vină. Victima a fost tot la el în mașină, în mașina mea, în ... (vezi toată discuția)