locul : Neptun, iunie 2018
PV necomunicat, se pretinde ca s-a afisat in sept. 2018 ( la peste doua luni de la constatarea contraventiei !)
Am aflat despre PV intamplator, din consultarea bazei de date cu obligatii fiscale / impozite anuale / 2019 prin aplicatia ghiseul.ro in 17.dec.2018. De la Fisc am primit la cerere o copie a PV. de contraventie la care este atasata o copie a unui PV de indeplinire a procedurii de comunicare prin afisare la domiciliul din Bucuresti de catre un pretins agent de politie din Bucuresti .Acest ultim PV ( un soi de formular tip ) este practic ilizibil, nu consemneaza situatia concreta de la domiciliu conform rubricatiei tip , semnaturile sunt absolut indescifrabile iar "martorul" este "ionescu ion popescu vasile " ce semneaza cu o linie ondulata .Are totusi un CNP.
Unde se contesta PV ? La Constanta sau la Jud. sectorului de domiciliu ??
Multumesc !
Eu nu contest legalitatea PV !
Eu invoc exceptii ! Anume, neindeplinirea procedurii de comunicare , care a atras perimarea procedurii, exceptie pe care inteleg sa o si probez pentru o situatie factuala existenta la domiciliul meu.
daca un satmarean sau baimarean ar avea aceeasi problema, considerati ca o contestare a actului de constatare se promoveaza la Constanta ??? Ad-trarea probei cu martori pentru dovedirea unei situatii factuale existente la Satu Mare sau Baia Mare se exercita la Constanta ?
Dincolo de alte discutii, se poate sa-mi precizati temeiul care atribuie competenta exclusiva jus loci si exclude competenta materiae ??