avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cum pot folosi bani din contul PFA -ului meu?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cum pot folosi bani din contul PFA -ului meu?

Detin in contul PFA -ului meu o anumita suma de bani. Pot folosi din aceasta suma in interes personal ( ex . achizitie autoturism) ? PFA -ul activiaza in domeniu agricol ( norma pe venit) si nu este platitor de TVA.
Ultima modificare: Luni, 17 Decembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 21:42, 17 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da. La un pfa puteti sa dispuneti oricand de banii care reprezinta venitul incasat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma sau pfa andreiunicat andreiunicat Buna tuturor , Am si eu o nelamurire de 2 ani ma ocup de pagini web freelancer mai bine zis pana acum nu am fost nevoit sa dau facturi sau chitanta pentru ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit - tva la incasare antispam antispam Buna ziua, Am un PFA platitor de TVA care opereaza pe baza de norma de venit. Imi puteti spune, va rog, in cazul acesta ce trebuie sa fac daca achizitionez ... (vezi toată discuția)
Venituri impozabile din activitatea de intermediere aliamg aliamg Buna ziua! Reprezint un PFA neplatitor de TVA care este un intermediar pentru o alta societate, adica, incaseaza bani in numele acesteia.Pentru fiecare suma ... (vezi toată discuția)