avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Poza online
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Poza online

Buna ziua, lucrez la o firma cunoscuta in tara pe receptie, in timpul programului am fost fotografiata si postata online de catre un client, eu sunt cu spatele muncind la calculator, nu stiu cand si cum a fost facuta poza, e legal acest lucru?

Alte discuții în legătură

Tarife pt. poze folosite fara acordul autorului Radu Palu Radu Palu Unde lucrez se organizeaza destul de des diferite manifestatii. Excursii, prezentari de carte, diferite activitati culturale interne sau cu public, ... (vezi toată discuția)
Probleme contract servicii foto AncestralSoul AncestralSoul Buna ziua, In urma cu aproape un an am avut doi vecini care si-au facut nunta.Eu si colegul meu oferim astfel de servicii.Le-am facut o oferta mai ... (vezi toată discuția)
Unde si cum chem in judecata persoana care a postat poze cu mine fara acordul meu? ZbarceaCristian ZbarceaCristian Buna seara, un individ anonim a postat pe site-ul lui poze cu mine de pe site-ul meu de socializare (facebo...) cand stau cu cutitul la gatul unui prieten ... (vezi toată discuția)