avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Agent termic incalzire RADET - furnizare sub parametri
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Agent termic incalzire RADET - furnizare sub parametri

In aceasta iarna, probabil ca si in cele trecute, in Bucuresti agentul termic pentru incalzire este furnizat cu cel putin 5 grade sub parametrii din Diagrama de reglaj. Concret la 0 grade afara turul instalatiilor la intrarea in condominii ar trebui sa fie 52 grade, si in fapt este cel mult 46 grade. In afara de RADET (care nu face nimic!) caror autoritati se poate formula plangere si care autoritati pot face cf legii controale la Punctele termice RADET/SACET, si care sa emita si pv de constatare cu masuri ?
Cel mai recent răspuns: vorvo , utilizator 23:09, 20 Decembrie 2018
Autoritatea ierarhica asupra RADET este primaria generala a capitalei
Justificarea pentru asigurarea agentului la temperatura cat mai scazuta o reprezinta infrastructura care este veche si asupra carora autoritatile in ultimii 30 de ani a executat simple carpeli in urma avariilor
Locuiesc in Sectorul 6 si am observat ca de la an la an cei de la Radet furnizeaza apa calda si caldura la parametri tot mai mici.
Noi ca asociatie am facut sesizari si plangeri de nu le mai stim numarul fara absolut nici o rezolvare.
Din pacate Radet a ramas doar un dinozaur fosilizat si alta solutie nu exista decat migrarea catre centrala pe gaze sau electrica.
Ultima modificare: Marți, 18 Decembrie 2018
george4444, utilizator
Multumesc pentru raspunsurile dumneavoastra.
Cu toate acestea, ma simt revoltat ca trebuie sa accept solutia “migrare” precum si explicatia “e vechi”, pentru ca inca eu platesc, si sunt luat “la misto” pe banii mei. Indiferent de ce solutie gasim pentru iernile viitoare totusi cineva trebuie sa raspunda legal pentru bataia de joc sistematica. Alternative nu sunt decat cele de investitii proprii intr-un imobil care teoretic ar fi trebuit sa aiba toate utilitatile. Desi platim (unii, nu toti este adevarat) ca si la autostrazi, nu vedem nimic bun in favoarea cetateanului. Aici vad/cred ca sanctiunea poate fi aplicata pe ceva foarte palpabil, frigul din apartamente, lucru concret. Cine ii poate sanctiona? Cine are capcitatea legala si nu reactioneaza? Asta as dori sa aflu, inainte de a da in judecata, de a ne lua de gulere pe la colturi de strada etc
Ultima modificare: Joi, 20 Decembrie 2018
vorvo, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul caldura jordella jordella Buna ziua, Am preluat o asociatie intr-un bloc nou care are centrala comuna de bloc, folosita pentru prepararea apei calde si incalzirea apartamentelor. ... (vezi toată discuția)
Probleme fost radet +bloc andreea_o_2010 andreea_o_2010 Avem aici o problema, ma refer in blocul in care locuiesc, in cart. Pantelimon. Sunt f multe de spus, dar am sa incerc sa sumarizez cumva: - de vreo 3 ani, la ... (vezi toată discuția)