Avem aici o problema, ma refer in blocul in care locuiesc, in cart. Pantelimon. Sunt f multe de spus, dar am sa incerc sa sumarizez cumva:
- de vreo 3 ani, la noi e un joc de-a soarecele si pisica intre noi (locatari), fostul RADET si presedintele/administrator bloc. Daca suni la termoficare, ti se spune ca de ce nu se implica presedintele sau administratorul de bloc. De cate ori am apelat la ei, mi-au dat inevitabila replica "da' ce, noi dam caldura, sunati-i p-aia de la RADET". Eu sunt cam singura care ma zbat, ceilalti locatari, din pacate, nu doresc/n-au chef/nu stiu sa se implice mai mult, prefera sa stea cu 7000 de calorifere electrice in priza. Ceea ce, din pacate, si eu fac, pentru ca altfel inghet in casa.
- ideea e ca se da caldura pe apucate, de cele mai multe ori si cand sunt temperaturi foarte joase nu avem caldura, nu exista o logica, se minte fara rusine (cand suni, cei de la Termoficare spun ca au afisat pe site, te uiti pe site si blocul nu e acolo, suni din nou si esti mintit in fata). Am ajuns la capatul puterilor, nu stiu incotro sa o mai iau efectiv. Stau in frig aproape zilnic, dar caldura se plateste. Nimeni nu vrea sa se implice. Presedintele este o figura grobiana, si daca incerci sa iti ceri un drept iese circ. Ca femeie, am fost atentionata de vecinii din bloc sa nu ma duc la sedinta de bloc, ca "voi fi injurata, balacarita" daca indraznesc sa ma plang, sa imi cer un drept. Pe scurt, toata lumea se plange pe la colturi, dar nimeni nu ia nici o masura.
- Nu doresc sa mai platesc ceea ce nu mi se da!!! Am nenumarate dovezi, de cate ori am chemat singura pe cei la la fostul Radet. cu constatari, unde se vede ce temperaturi sinistre se dau de acolo, din punctul termic, in toiul iernii, si nu numai. M-am dus la presedinte, i-am aratat, ridica din umeri. Caloriferul meu este mai mereu rece, am chemat nenumarati instalatori si mi s-a spus ca totul e OK, nu se da caldura si gata.
- ce doresc, mai exact: daca ma puteti sfatui, va rog mult, ce masuri p0t intreprinde eu, ca proprietar de apartament, pentru a demonstra situatia aceasta cu lipsa caldurii si a mi se reduce efectiv costul intretinerii sau cineva sa vina sa vada, de fapt, ce se intampla!!! Stiu ca ar trebui sa facem acest lucru mai multi locatari, dar unii nu au timp, eu nu cunosc pe toata lumea si cei cu care am vorbit au venit cu "romanisme" de genul, facem plangere, dar sa fie anonima (!!!) etc. Deci, vreau sa fac eu personal si nu stiu unde sa ma indrept. Primarie, Protectia consumatorului, chiar nu stiu.
- Ma puteti indruma, va rog? Macar sa stiu pe ce drum s-o iau, multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns:
andreea_o_2010 , utilizator
23:24, 11 Noiembrie 2021