avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Trebuie casa de marcat in imobiliare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Trebuie casa de marcat in imobiliare

Am o microintreprindere in imobiliare neplatitoare de tva. Imi trebuie casa de marcat la persoane fizice?
Ultima modificare: Luni, 17 Decembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 16:41, 18 Decembrie 2018
Da, daca încasati integral sau parţial, cu numerar sau prin utilizarea cardurilor de credit/debit sau a substitutelor de numerar contravaloarea bunurilor livrate cu amănuntul, precum şi a prestărilor de servicii efectuate direct către populaţie.
Ultima modificare: Marți, 18 Decembrie 2018
Ioan Petru Butariu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate casa de narcat Monica -Elena Turta Monica -Elena Turta Buna seara! Daca detin o agentie imobiliara care presteaza servicii si catre persoane fizice dar incaseaza toti banii numai prin transfer bancar si nu lucreaza ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat i.i. servicii-reparare si intretinere autovehicule Gianina stavarache Gianina stavarache Buna ziua. Pentru o intreprindere individuala, prestari servicii-reparare si intretinere autovehicule, este necesara casa de marcat? Este de ajuns doar ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal/factura/chitanta octam octam Buna ziua! 1)Pentru un SRL prestari servicii cod caen 7112 este necesara casa de marcat? 2)Pentru persoanele fizice se poate emite factura si chitanta cu ... (vezi toată discuția)