avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... iNDEMNIZATIA de doctorat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

iNDEMNIZATIA de doctorat

In anul 2019 indemnizatia de doctorat va fi jumatate din 2080 sau 2350??
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:18, 12 Martie 2019
In opinia mea, din 2350 lei.
in institutia in care imi desfasor activitatea (institutie publica), indemnizatia a fost inghetata la nivelul lunii decembrie 2018. Este corect?
Petroviciu a scris:

in institutia in care imi desfasor activitatea (institutie publica), indemnizatia a fost inghetata la nivelul lunii decembrie 2018. Este corect?

Da, intrucat prin OUG 114/2018 s-a inghetat cuantumul indemnizatiilor la nivelul lunii decembrie 2018.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se aplica oug 114/2018? Tatu M Tatu M Buna ziua! Lucrez intr-o institutie publica, mai exact intr-o biblioteca judeteana si va expun urmatoarea situatie: Conform art. 14 alin. (1) din Legea 153 / ... (vezi toată discuția)
Indemnizație doctorat 2019 robert_ianos robert_ianos Care va fi cuantumul indemnizației de doctorat in anul 2019 având în vedere majorarea salariului minim pe economie (2080) și introducerea salariului minim ... (vezi toată discuția)
Sporul de doctorat Marcy79 Marcy79 Bună ziua! Am o neclaritate în privința cuantumului sporului de doctor. Din ce am citit eu, potrivit Legii 153/2017, sporul de doctor este în cuantum de ... (vezi toată discuția)