avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel

Buna ziua soacra mea a fost in proces de partaj care s a finalizat anul acesta..avand un avocat ...sa nu mai zic cum...ne a dat hotararea tarziu desi eu am fost la arhiva sa ma interesez de ea si mi spunea ca nu e redactată...intr un final s a redactat si am angajat un alt avocat pentru apel...S a facut apel de la data de cand am aflat eu ca e redactată hotararea si ne a fost respins pe baza ca e tardiv ...noi nestiind de fapt la ce dată s a trimis hotararea la avocati pana in ziua in care s a audiat apelul.. ce am mai putea face? Chiar nu mai este nici o cale de atac? Suntem nemulțumiți de sentinta data si in principal acestui avocat de doi lei care ne a dat tarziu hotararea fara sa ne zică cand a primit o nu putem face nimic???
Cel mai recent răspuns: Mary.tyna88 , utilizator 21:23, 18 Decembrie 2018
Trebui sa va uitati pe plic aveati data
Nu am primit plic! M am întâlnit cu el întâmplător si mi a zis de hotărâre apoi a doua zi mi a dat o

Sobolan de tomberoane a scris:

Trebui sa va uitati pe plic aveati data

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta judecatoreasca Mary.tyna88 Mary.tyna88 Buna dimineata! Cu o intrebare deranjez.. Se poate da in judecata o instanta judecătorească? Tin sa precizez ca nu am fost anuntati de data redactării ... (vezi toată discuția)
Am primit un extras din hotarirea judecatoreasca. CostacheGhe CostacheGhe Salut . Am primit un extras din hotarirea judecatoreasca .Nu sint multzumit de ce informati sint pe ea .As putea sa ma duc la arhiva sa iau o copie a ... (vezi toată discuția)
Apelul nu a fost motivat ContSters241638 ContSters241638 In urma cu 5 luni am mi-a fost respins apelul intr-un dosar informatic, am facut recurs dar nici pana in ziua de azi nu a fost depusa motivarea. Problema e ca ... (vezi toată discuția)