avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condamnare sub supraveghere vcp
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condamnare sub supraveghere vcp

Buna seara.
In anul 2011 am fost condamnat 3 Ani sub supraveghere teremen 7 Ani vcp si obligat sa platesca obligatiile civile si cheltuieli de judecata Pina in present nu am putut sa achit obligatiile civile. Iar vechiul cod nu Mai exista 1969 poate sa ami ceara revocarea suspenderi pedepsei pe actualul cod penal nu stiu Mai exact Mai am putin si termin perioada de incercare iar Mai departe ce se va intampla revocare sau ma judec obligatiile pe civil investeste sentinta penala pe civil
Cu stima
Cel mai recent răspuns: Rumbi ru , utilizator 06:39, 21 Decembrie 2018
In caz de revocare va judecati pe legea veche.
Vedeti ca multi au probleme in ultima vreme.
Se vorbeste de amnistie si gratiere si va revoca voua...
Ati achitat partial sau nu ati achitat nimic?
Codul vechi
Nu am avut posibilitatea

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Ati achitat partial sau nu ati achitat nimic?

Conform legii, riscati revocarea daca nu demonstrati instantei ca nu ati avut posibilitatea sa achitati.
In 7 ani trebuia sa achitati ceva, macar partial...
De unde sunt la limita existentei
Iar probatiunea spune CA prejudiciul MA judec pe civil
Multumesc

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Conform legii, riscati revocarea daca nu demonstrati instantei ca nu ati avut posibilitatea sa achitati.
In 7 ani trebuia sa achitati ceva, macar partial...

Alte discuții în legătură

Termen plata obligatii civile si penale. Imparatul Imparatul Daca cineva a fost condamnat cu suspendare in baza vechiului cod penal, ca e mai favorabil, dar are de achitat catre partea vatamana 5000 lei cheltuieli ... (vezi toată discuția)
Efect asupra cazierului judiciar statemar28 statemar28 Buna ziua, Va multumesc daca va luati timp sa cititi si sa ma ajutati in problema mea. ..Am cazier judiciar,iar acest lucru imi afecteaza enorm viata in toate ... (vezi toată discuția)
Ucidere din culpa emy72 emy72 Buna ziua, am o intrebare la d-tra, in anul 2012 am fost condamnat la 3ani si patru luni cu suspendare si supraveghere cu termen de incercare de 8 ani si 4 ... (vezi toată discuția)