Buna seara,
Un raspuns va rog la intrebarea ( este drept cam tardiva.....):daca mi-a fost furat portofelul in care aveam acte si abonamentul nominal de RATB ce actiuni ar trebui sa intreprind pentru a preveni niste amenzi care ar putea veni pe numele meu prin folosirea de alta persoana a cardului ? Mentionez ca abonamentul mi-a fost furat in data de 08.12.2018 ,iar valabilitatea lui era pana pe 11.12.2018. Va multumesc anticipat..
Buna ziua.
In general amenzile se dau prezentand un act de identitate, nu acel card nominal...
Puteti merge la orice centru de emitere carduri nominale cu buletinul si o copie dupa el, intrebati acolo ce se poate face daca si buletinul e fost furat, si cereti emiterea unui nou card nominal de transport. Cel vechi se anuleaza si va vor emite un altul nou in vreo" saptamana, eu asa am patit cand am pierdut acest card...
Amendă ratb
Florin1998
Salutare. Am primit amendă de la controlori ieri. Îmi expirase abonamentul. Când m-au dat jos, nu m-au legitimat, nu mi-au făcut proces verbal, în schimb ... (vezi toată discuția)
Abonament rtb
Gaetana21
De două luni m am intors in tara ,am observat ca cardul abonament de rtb nu-l mai gasesc,nu imi amintesc daca l-am pierdut sau mi a fost furat acum ceva timp ... (vezi toată discuția)