avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ocupare parcare privata cu CF
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ocupare parcare privata cu CF

Detin o parcare privata cu CF si nr cadastral distinc intr-un ansamblu de locuinte privat.
Ce masuri juridice pot lua impotriva celor care parcheaza pe locul meu? Mentionez ca locul e semnalizat cu tablita parcare privata,
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 11:53, 19 Decembrie 2018
Puteti pune oricate placute de avertizare, daca oamenii sunt neseriosi...
Analizati montarea unui stalpisor pivotant in centrul locului de parcare pentru a impiedica accesul pe acel loc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare cartier rezidential Cosmaana Cosmaana Buna ziua, Am achizitionat un loc de parcare intr-un cartier rezidential in Oradea, dar foarte des il gasesc ocupat de catre oaspeti.Am sunat la politia ... (vezi toată discuția)
Parcare privata strain blocand intrarea Sergiu_Marian Sergiu_Marian Salut, este vorba de o parcare la un bloc, si avem bariera care restrictioneaza accesul la parcarea privata din spatele lui. Din cand in cand tot apare un tip ... (vezi toată discuția)
Parcare in ferestrele mele de la parter, aviz obtinut de la primarie pentru opritoare Dyana909 Dyana909 Buna ziua, acum doi ani m-a batut gandul sa vand casa si sa ma mut la bloc. Nu stiam ce ma asteapta, nu am locuit niciodata la bloc. Zgomote, vecini needucati, ... (vezi toată discuția)