avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Parcare in ferestrele mele de la parter, aviz obtinut ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Parcare in ferestrele mele de la parter, aviz obtinut de la Primarie pentru opritoare

Buna ziua, acum doi ani m-a batut gandul sa vand casa si sa ma mut la bloc. Nu stiam ce ma asteapta, nu am locuit niciodata la bloc. Zgomote, vecini needucati, priviri pline de dispret, plangeri scrise la avizier, urinari pe scara exterioara a blocului, masini parcate in geam..nu recomand nimanui traiul la bloc. In sfarsit, am facut o cerere la primarie pentru montarea de stalpisori pentru a bloca parcarea masinilor in ferestrele mele, locuiesc la parter. Dupa 6 indelungate luni, am obtinut aprobarea mult asteptata, dar in loc de stalpisori trebuia sa montez opritoare din cauciuc de 600mm. Acum am doua probleme- prima cu vecinii care tipa si ma ameninta chiar daca le-am aratat avizul dat de Primarie, Politia Rutiera,Politia Locala si Sgu si parcheaza deasupra lor, le iau pe mijlocul masinii. Am chemat Politia o singura data,dar proprietarul avea alta adresa si nu l-au putut amenda, au spus ca amenda trebuie data in persoana. Ce ma sfatuiti sa fac? Vecinii, oameni intre 50 si 90 de ani, s-au coalizat impotriva mea, este o tensiune absurda, fac sedinte ca sa discute despre opritoarele mele, suna la Primarie sa faca plangeri si imi parcheaza deasupra lor. Nu pot sa sun in fiecare zi la Politie.
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 1 Iulie 2021
Dyana909, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dyana909 , utilizator 11:22, 1 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sfatul meu e sa va luati iarasi casa, sau un apartament mai sus.
Caut cu disperare o casuta, dar pe vanzatori i-a apucat strechea ca in 2007-2008 si au dublat preturile de la pandemie. Oricum e o bula care se va sparge ca in 2008 cand a cazut piata imobiliara. La solutia asta m-am gandit si eu, vad in fiecare zi case. Cine o face ca mine, sa vanda casa si sa se mute la bloc, ca mine sa pateasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuri de parcare DragosMir DragosMir Buna ziua, Locuiesc la etajul 2 intr-un bloc nou construit, terenul din jurul blocului este comun (proprietatea blocului), vecinul de la parter are 2 ... (vezi toată discuția)
Zgomot constant vecinii de deasupra Kalashnikov Kalashnikov Buna seara. As vrea sa stiu cui ma pot adresa daca vecinii de deasupra tropaie / trantesc/ alearga/ merg pe role ... nu inteleg ce fac, in fiecare zi si mai ... (vezi toată discuția)
Injurii calomnioase ContSters273946 ContSters273946 Buna ziua.As dorii sa stiu ce as putea face cu situatia aceasta. Am cumparat acum cateva zile un loc de parcare peste strada de blocul meu si initial acolo ... (vezi toată discuția)