avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am dreptul la concediu de odihna dacă am fost in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am dreptul la concediu de odihna dacă am fost in concediu medical?

Buna ziua, sunt angajata la o firma de distribuție de 3 ani, pe postul operator calculator. Anul acesta am avut 4 zile de concediu de odihna, iar din 1 Iunie am intrat in concediu medical , din 15 August am fost in concediu de risc maternal, iar din 1 Decembrie sunt in concediu prenatal.
Întrebarea mea este la cate zile de concediu de odihna am dreptul pentru anul 2018 , având in vedere ca jumătate de an am fost in concediu medical? Menționez ca concediul a fost neîntrerupt din 1 Iunie pana in prezent. Multumesc. Anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:38, 19 Decembrie 2018
Aveti dreptul la toate zilele de CO aferente anului 2018.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu prenatal Maria pop2008 Maria pop2008 Buna ziua, sunt angajata la o firma de distribuție de 3 ani, pe postul operator calculator. Sunt însărcinată in 39 de săptămâni, și chiar de la ... (vezi toată discuția)
Cum se calculează concediu prenatal? Maria pop2008 Maria pop2008 Buna ziua, sunt angajata la o firma de distribuție de 3 ani, pe postul operator calculator. Sunt însărcinată in 39 de săptămâni, și chiar de la ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna vs ccc Nickolemi Nickolemi In situatia in care un angajat se afla in concediu medical mai multe luni calendaristice, dar nu tot anul intreg, beneficiaza de concediu de odihna pentru anul ... (vezi toată discuția)