avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum aflu daca am fost dat sau nu in judecata?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum aflu daca am fost dat sau nu in judecata?

Poate la unii li se va parea o prostie, dar am o curiozitate.......cum se poate afla daca ai fost dat in judecata?adica o fosta colega de serviciu tocmai m-a instiinta ca m-a dat in judecata ca as fi amenintat-o, fapt care e total fals....dar ma sperie ideea de tribunal, politie....tot ce tine de astea. Am doar 20 de ani, si inca nu stiu cu ce se mananca toate astea.....As vrea sa vad unde pot sa ma interesez daca chiar e asa cum zice ea....sa ma linistesc, sau trebuie sa stau cu teama in san!daca se poate sa ma ajutati mi-ar fi de mare folos.
Cel mai recent răspuns: Viosiflorin , utilizator 13:39, 8 Ianuarie 2019
Buna ziua,daca primesc o cerere de chemare in judecata si o ignor ce se poate intampla?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari dumutaadrianred dumutaadrianred Buna seara, vreau sa va rog sa imi oferiti niste sfaturi in privinta unei probleme. Un prieten este amenintat cu bataia, cu tot felul de lucruri pentru ca ar ... (vezi toată discuția)
Calomnie, amenintari cristian49 cristian49 Buna ziua, as vrea sa stiu daca pot da in judecata o ruda de gradul 3, care ma calomniaza si ma ameninta constant. inregistrari audio din timpul discutiilor cu ... (vezi toată discuția)
Amenințãri catalin1976 catalin1976 Buna seara!Acum ceva timp am fost amenințat cu moartea de un vecin pentru simplul motiv că i am cerut sa nu mai foloseasca cuvinte obscene in cearta pe ... (vezi toată discuția)