Buna ziua,am lovit o persoana care traversa pe trecere pt pietoni,mentionez ca eram cu o dubita si persoana in cauza a sărit de pe trotuar in materialul dublei,această cazat si ridicanduse imediat.Am insistat sa mergem la spital dar nu a vrut.Sotul dansei,foarte recaltritrant a spus că lucrează la poliția locală si a vrut să-i dau nr de telefon.Eu am fost la la poliție și am dat o declarație în care am scris ce sa intamplat.Intreabrea mea este:Ce se va întâmpla,dacă soțul doamnei ma suna si Ce a bani,ce fac?Multumesc anticipat.
Ati procedat corect anunatand politia despre evenimentul rutier.Victima se poate prezenta la urgente si in baza fisei UPU poate solicita o expertiza medico-legala prin care se stabilesc numarul de zile de ingrijiri medicale. Din ceea ce spuneti, este clar ca nu va avea 90 de zile de IML, asadar dosarul penal se claseaza.In ce privesc despagubirile pe care vi le-ar putea pretinde , cu certificatul medico-legal se pot indrepta cu pretentii catre compania de asigurari unde dv aveati o polita rca valabila la data accidentului.Dv nu sunteti obligat sa o despagubiti cu nimic.
Multumesc mult pentru raspuns.Intradevar nu avea n8ci macar o zgarieturi,doamna sa lovit de laterala
mașinii, ideea e ca eu am fost mai speriat ca ea si sper sa nu ceară bani soțul,adică un fel de mită,eu oricum am vorbit si cu un avocat pt ca ma speriat soțul cu atitudinea lui de poliția local...oricum multumesc inca o data pt raspuns.
Evitarea unui accident
roxy57
Buna, apelez la dvs. in caz disperat. Sotul meu se indrepta catre Medias la volanul unei dubite, cand intr-un sat, intr-o curba, o femeie de 74 ani traversa ... (vezi toată discuția)
Culpa comuna
amandeal
In ziua de 12 iulie , efectuand manevra de intoarcere a autoturismului , si mergand in marsarier langa trotoarul din stanga , am oprit sa merg apoi in fata . ... (vezi toată discuția)