avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Schimbarea actelor auto la noul domiciliu, in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Schimbarea actelor auto la noul domiciliu, in conditiile pierderii cartii de identitate auto

Buna ziua!
Schimbandu-mi domiciliul, e obligatoriu ca in maximum 30 de zile de la schimbarea buletinului (c.i.) sa schimb si documentele masinii. Problema mea este ca am pierdut cartea de identitate a masinii. E necesar sa se faca un duplicat al acesteia inainte de modificarea documentelor auto pentru noul domiciliu sau se poate face direct cartea de identitate pentru domiciliul nou?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Acte "pierdute" Instantlife Instantlife Spun "pierdute" deoarece arareori se pierde un portofel intr-o multime... Asadar lipsesc toate celea: permis de conducere, certificatul de inmatriculale al ... (vezi toată discuția)
Ce alte acte trebuie schimbate cand iti schimbi buletinul (mai exact domiciliul din buletin) ? claudiu_ionica claudiu_ionica De curand am reusit \\"performanta\\" de a-mi pierde buletinul. Mentionez ca acesta era pe adresa parintilor (in Galati) si acum locuiesc in Bucuresti. Daca ... (vezi toată discuția)
Certificat nastere elenae elenae Buna ziua, ma poate lamuri cineva? Soacra mea si-a pierdut certificatul de nastre locuieste in Constanta si are 80 de ani, dar a fost nascuta in Ialomita. Am ... (vezi toată discuția)