avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum se platesc reparatiile la partile comune
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum se platesc reparatiile la partile comune

Buna ziua,

Am o problema cu repartizarea cheltuielilor pentru reparatiile la partile comune. Blocul are trei scari si suntem aceeasi asociatie cu un singur CUI.
Concret, daca reparatia s-a efectuat la scara 1 trebuie sa plateasca scara 1 + 2 + 3, sau daca reparatia s-a efectuat pe o coloana trebuie sa plateasca doar apartamentele care folosesc teava respectiva sau toata scara sau tot blocul?

Ultima modificare: Joi, 20 Decembrie 2018
Rufytza, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:20, 20 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legal,conform dispozitii in vigoare daca este vorba despre reparatie la parte comuna condominiu ,costurile se repartizeaza tuturor proprietarilor din asociatia respectiva
Exista practica in care intr-un imobil cu mai multe scari,tronsoane,se convine ca repartizarea costurilor sa se faca strict la proprietarii beneficiari ai reparatiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coloana apa calda/rece proprietate comuna sau nu ? bogdanro2005 bogdanro2005 Buna ziua, sper ca ma puteti ajuta macar cu niste sfaturi. Sunt membru a unei asociatii de proprietari din bucuresti . Trebuie schimbata intreaga coloana de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli cu reparații coloană apă în bloc adrianfltm adrianfltm Bună ziua, În apartamentul în care stau ( chiriaș, dar nu cred că e relevant pt situația de mai jos ) au apărut , aproximativ acum o lună pete și ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli cu reparatie teava de canalizare de pe scara blocului veres_cristian_sm@yahoo.co.uk veres_cristian_sm@yahoo.co.uk As dori sa stiu ca din punct de vedere legal cine are obligatia de a contribui la plata reparatiei unei tevi de canalizare sparte (intre iesirea din scara ... (vezi toată discuția)