avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Evidenta contabila Asoc.Proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Evidenta contabila Asoc.Proprietari

Buna ziua,cu respect va rog,daca se poate,sa-mi raspundeti,referitor la urmatoarea situatie:pentru racordarea la gaze,prin debransarea RADET,a dorit inlocuirea giga-calorimetru,c/v fiind suportata numai de 8 Ap.contrar Asoc.nu semna aprobarea de debransare.Ulterior s-au debransat si restul de 11 Ap.(debr,totala 19 Ap.) Intrebare:Nu este corect(Legal si de bun simt)sa suporte fiecare,19 Ap. c.p. din val.G-cal.platita numai de 8 ap. Anticipat multumiri si Craciun Fericit ! intregului Colectiv.
Cel mai recent răspuns: navigatorul , utilizator 12:37, 21 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exusta diferente semnificative intre oameni
Intre obligatii ,bun simt si legal exista elementele respect si bun simt -daca acestea lipsesc se ajunge la situatii d egenul acelora cu care av confruntati dv
Legal este ca toti beneficiarii bransamentului sa suporte cota parte achizitie+instalare
Stimata Doamna,va multumesc mul,pentru timpul acordat si precum ganditi.se remarca o logica,in gandirea Dvs.;daca cele specificate in postarea Dvs.s-ar regasi in comportamentul fiecaruia,indiferent de locul si pozitia.<poate>,fata comportamentala,a noastra,a tuturor,s-ar schimba,specific,poate,probabil speranta moare ultima. Cu respect fata de utilizatori,indraznesc sa-i rog,sa-si posteze parerea,chiar daca este critica la adresa mea,eu suport si imi insusesc si opiniile altora,tragand concluzii.Voi aplica :daca 2-3 iti spune ca esti beat.........Dvs.si tuturor celor care ne gazduiesc si ne sfatuiesc,intregului Colectiv Redactional,precum si membrilor,care posteaza /nu,le urez ca Sf.Craciun si Noul An,sa le aduca multe satisfactii,bucurii si multa sanatate,ca-i mai buna ca toate.La multi ani!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formula de calcul caldura apartament debransat de la reteaua centralizata dumiela dumiela Formula de calcul sau modalitatea de determinare a costurilor ce revin pentru caldura unui apartament debransat, provenita de la tevile ( de caldura, ale ... (vezi toată discuția)
Calorifere nebransate si eu platesc caldura ContSters419707 ContSters419707 Ap.cumparat mai 2016. Nelocuit. Cerere inreg in iulie 2016 pt plata 0 pers la cotele de intretinere pt perioada iul-oct 2016. Inceput renovari la \"sange\". ... (vezi toată discuția)
Debransare radet anaconstanta anaconstanta Buna-ziua!Sunt noua pe forum,sper ca am postat bine subiectul.Am rugamintea sa cititi aceste randuri si sa ma ajutati cu un raspuns. Locuiesc intr-un ... (vezi toată discuția)