avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Raspundere solidara
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Raspundere solidara

Am fost luată solidar.fara ca firma mea sa fie in insolventa.in 2011 firma sa dizolvat cu hotărîre judecătorească.in anul 2014 mai luat ca solidar.dar eu la Anaf am depus declaratii plus dările pina in 2015..normal cine este vinovat la toata problema asta
Cel mai recent răspuns: Avocat Lucia Pascaru , Avocat 23:04, 20 Decembrie 2018
Dacă vi s-a atras raspunderea solidară, trebuie să faceți contestație în procedura administrativă și apoi la instanță.
Dacă vi s-a atras raspunderea solidară, trebuie să faceți contestație în procedura administrativă și apoi la instanță.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare. akitadolf akitadolf Buna ziua. In data de 20iunie 2006 firma la care am fost unic asociat a fost radiata cu lichidare prin insolventa.In 2009 mi s-a pus poprire pe pensie pe ... (vezi toată discuția)
Hotarare comunicata doar la lichidator. cum fac apelul? mioara2012 mioara2012 Buna ziua! In situatia in care, intr-un dosar de insolventa, creditoarea majoritara obtine avizul pentru atragerea raspunderii in solidar conform art. 5.1 din ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate ancabanciu ancabanciu Buna ziua. Am o firma (un bar de sat micut). Nu a mers prea bine si am suspendat activitate in mai multe randuri ultima oara pe trei ani din 2010 pana in ... (vezi toată discuția)