avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Penal

In baza art.336 alin 1 c.p. cu aplicarea art 396 alin 10 n.c p.p. condamna pe inculpatul xxxx,pentru savarsirea infractiuni de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau altor substante,la o pedeapsa cu amenda in cuantum de 1500 de lei corespunzator unui nr. de 150 de zile-amenda si unei sume de 10 lei pe zi-amenda. In baza art 63 n.c.p. atrage atentia inculpatului asupra inlocuiri pedepsei amenzii cu pedeapsa inchisori in cazul neexecutarii cu rea credinta a acesteia. In baza art 274 alin 1 n.c.p obliga inculpatul la plata sumei de 165 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare catre stat,incluzand cheltuielile stabilite prin rechizitoriu. Cu apel in 10 zile de la comunicarea minutei... As dori sa stiu mai exact ce inseamna,daca platesc amenta si cheltuielile judiciare primesc permisul inapoi?si daca nu platesc ce se poate intampla?

Alte discuții în legătură

Alcool la volan si permis suspendat ionut1559 ionut1559 Buna seara am si eu o intrebare am fost prins la volan cu o alcolemie de 0.53 in aerul expirat si permisul suspendat am fost de am dat probele de sange ce o sa ... (vezi toată discuția)
Amenda penala pentru conducere sub influenta alcoolului- termen reabilitare de drept heheheee heheheee Buna ziua, daca am primit sentinta asta dupa cat timp intervine reabilitarea de drept? În temeiul art. 336 Cod Penal cu aplicarea art. 53 lit.c Cod Penal ... (vezi toată discuția)
S-a anulat permisul? va rog un raspuns... multi spun ca nu are cum sa fie anulat Tuluc Tuluc Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: În baza art. 336 alin. 1 Cod Penal cu aplicarea art. 396 alin. 10 Cod de procedură penală, condamnă pe ... (vezi toată discuția)